Här nedan kan du läsa om en hel del viktiga saker om uthyrningen. Vårt huvudkontor ligger i Kamala och vi är här för att göra din semester så bra som möjligt. Vi möter upp er med nycklarna vid ankomsten. Och checkar ut er när det är dags att åka hem. Ibland är det väldig sen ankomst, då kan det hända att nyckeln levereras på annat sätt och vi möts då dagen efter.

Add-ons (Går att beställa vid bokning av huset)

För att göra alla våra gäster nöjda och känna sig välkomna har vi ett antal extratjänster som underlättar er semester;

 • Transfer - Från flygplatsen till huset. Vi kan beställa en taxi för max 4 personer, eller en minibuss för max 9 personer. Föraren känner till huset, och det kommer att vara mycket bekvämt för dig att ha en kompetent och säker förare som vi känner till. En stor fördel är att föraren ringer oss när ni är på väg från flygplatsen. Vi rekommenderar denna extra Add-on service till alla våra gäster.
 • Extrasäng - Vi kan erbjuda extrasängar för vår gäster. Det inkluderar extra sängkläder och extra handdukar. I vissa hus finns det plats för en extra säng och ibland två extrasängar.
 • Drickapaket - Vi kan fylla kylskåpet med vissa uppfriskande drycker när du anländer. 
 • Barnsäng - Vi har små barnsängar/spjälsäng. Det finns ett antal och i mån av tillgång.
 • Skotrar - Du kan förboka en eller fler moppar/skotrar, de kommer i så fall vara på plats när du anländer.
 • Extra städning - Välj extra städning om ni vill. Med eller utan byte av sängkläder och handdukar.

Regler

 • Enligt lagen i Thailand, behöver vi passkopior från alla gäster. Det görs vid incheckningen. Vi fyller även i en liten hyreskontrakt när du anländer. 
 • Handpenning - När du bokar ett hus med oss normalt tar vi ut en handpenning på 25% vid bokningen tid och resten 45 dagar före ankomst.
 • Elektricitet - Elkostnaden debiteras vanligtvis utöver hyran. Vi debiterar 10 Baht / enhet (kWh). Bara för det du använder. Alla hus har en el-mätare, så det är lätt för dig att kolla upp det på egen hand. Mellan tummen och pekfingret kostar det cirka 1000 Baht / vecka och sovrum med luftkonditionering.
 • Deposition - Vi tar 3000 baht vid incheckning, som deposition om något är trasigt eller så. Men alla gäster måste ta eget ansvar för trasiga saker. Vi debiterar vad det kostar att laga eller byta ut om något är trasigt.
 • Veckostädning - I de flesta av husen inkluderar vi slutstädning och extra städning var 7: e dag (+ -1 dag) av din vistelse. Det kan bytas till en dag före eller en dag efter veckostädningen, beroende på arbetsbördan. Men oftast kommer du att få huset städat samma veckodag du flyttade i + 7 dagar. Om du bor 1-9 nätter, blir det ingen veckostädning, bara checkout-städning. Vid veckostädning städar vi huset, byter i sängarna och byter ut dina handdukar. (Det går att beställa extra städning)
 • Sängkläder och handdukar - Vi erbjuder 1 stor handdukar och 1 liten handduk per person som checkas in. Om du behöver hyra extra handdukar, debiterar vi 100 Baht per uppsättning av 1 stor och 1 liten handduk. Du kan även boka strandhanddukar vid in checkning, då handdukarna i huset ej får användas på stranden.
 • Observera att vissa platser har olika regler, till exempel öppettider för poolen om det är en gemensam pool.
 • Observera att detta är självservade hus, och vi har ingen rumsservice. Men vi hjälper dig om vi kan.
 • Observera att i alla våra hus råder Förbud mot rökning och husdjur. Tack för att du förstår.
 • Var uppmärksam på att in checkning i våra hus sker klockan 15.00 på eftermiddagen och framåt och ut checkning senast klockan 12.00 på förmiddagen om inte annat har blivit överenskommet.

Mer information

Närmsta apotek
Det finns en hel del apotek kring huvudgatan i Kamala. Nära rödlysena på huvudgatan.

Närmsta läkare
Det finns en liten klinik i Kamala som kallas Dr Pisit. Den ligger på huvudgatan, mot Patong, direkt efter andra rödlyset på vänster sida.

Närmsta tandläkare
Huvudgatan vid rödlyset där 7/11 är.

Närmsta sjukhus 
Närmsta sjukhus är Patong sjukhus. Bra för mindre skador. Annars kan vi rekommendera Bangkok Hospital i Phuket Town. Förbered dina försäkringshandlingar. Om du inte har någon kan du betala på sjukhuset. Om du har försäkring, kommer de hjälpa dig att kontakta försäkringsbolaget. Det finns en station med någon sorts ambulans här i Kamala.

Tack för att du bokar hos oss!

Varma hälsningar House in Phuket

Boka nu
Laddar...
Ojsan!
Du kör en webbläsare vi inte stöder helt. Vänligen uppgradera den för en bättre upplevelse.
Vår webbplats fungerar bäst med Google Chrome.
Så uppgraderar du webbläsaren